iPad mini retina med Show Glow Mobile

Allt du behöver för att presentera snyggt direkt från din iPhone eller iPad till projektor eller storskärm: skräddarsytt presentationstema, appar och kablage. Även trådlöst.

Presentera från iPhone eller iPad

– därför blir det bättre

 • Smidigt att ta med sig
 • Fungerar med alla projektorer och moderna tv-skärmar
 • Mindre krångel med skärminställningar och andra förberedelser
 • Formatet gör att du gör bättre presentationsbilder

Få människor vet hur kraftfulla presentationer de kan göra med mobilen de har i fickan. Ännu färre har insett fördelarna med att hålla presentationerna enhetliga, enkla och rena, i harmoni med övrig kommunikation. Tjänsten Show Glow Mobile från Tutman ger dig effektiva presentationsmöjligheter, anpassade efter din visuella profil.

Mindre strul

Presenterar du på traditionellt sätt, med en dator – i värsta fall någon annans dator – måste du ha koll på skärmdubblering och uppvisningsinställningar i både systempaneler och programinställningar. Mängder av saker kan gå fel. En presentation i din iOS-enhet fungerar direkt. Inget att ställa in, bara att köra.

Se med åskådarens ögon

En annan stor fördel är att du som ska fylla presentationen med innehåll får mindre yta att arbeta med. Hur kan det vara bra? Jo, när du tittar på en iPad eller en iPhone på normalt arbetsavstånd, så upptar skärmen ungefär lika stor del av ditt synfält som en storbildsduk gör för åhöraren i en konferenssal. Vår erfarenhet är att det leder till att presentatören renodlar mer, använder mindre textmängder, större typsnittstorlekar, tydligare bilder och enklare diagram. Och det är vanligtvis bland det bästa som kan hända med en presentation.

Öva när och var som helst

En presentation är dock aldrig bättre än presentatören. Att öva höjer därför kvaliteten mer än något annat. Med Show Glow Mobile kan du öva på alla platser där du själv får rum. Lika lätt är det att vid ett improviserat tillfälle ge en presentation direkt på skärmen. Begreppet ”elevator pitch” får en ny innebörd…

Lätt att skapa, lätt att använda

Presentationstemat – eller mallen – skapar vi utifrån din organisations visuella manér, så att inramningen upplevs professionell och får en tydlig avsändare. Finns det ingen utarbetad grafisk manual utgår vi från det bästa i materialet som finns.

Sedan är det lätt att utifrån mallen göra nya presentationer. Presentationen redigerar du direkt på iOS-enheten, på en Mac eller i webbläsaren på vilken dator som helst. Hur det hänger ihop lär vi ut i kom-igång-kursen i samband med leveransen av mallarna.

Detta ingår

 • Skräddarsytt tema baserat på din organisations grafiska profil
 • Kablarna och apparna du behöver
 • Kom igång-kurs
 • Trådlös installation i till exempel konferensrum som tillval

Funkar med

 • iPhone 4S och senare
 • iPad 2 och senare, inklusive iPad mini
 • iPod touch generation 4 och senare

[hr]

[fblike url=”https://tutman.se/show-glow/mobile/” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial” locale=”sv_SE”] [linkedin_share style=”none”] [twitter url=”https://tutman.se/show-glow/mobile/” style=”horizontal” lang=”sv”]