När det behöver vara bättre än PowerPoint

Show Glow

Tutman hjälper människor skapa slagkraftiga presentationer, värdiga det ämne de pratar om. Vi hjälper till att få fram essensen, vi lockar fram berättelserna man minns och blir berörd av. Vi stöder budskapet med ett visuellt språk som är levande och praktiskt, utan att distrahera.

Ibland väver vi samman traditionell presentationsteknik med showgrafik och videoelement för en filmisk ljud- och bildupplevelse.

Ibland gör vi motsatsen; skapar det extremt enkla och rena. Oavsett sammanhang är det presentatörens berättelse och syfte som bestämmer angreppsättet. Från spartanskt till sprudlande, från pecha kucha till hokus pokus…

Förnuft och känsla

När vi tar fram formen för en presentation ser vi främst till syftet och budskapet. Vilken effekt vill kunden uppnå med kommunikationen? Vilken fakta är i så fall viktigast? Vilken känsla ska förmedlas?

Redan i det här steget upplever talarna ofta att de förändrar sitt “prat” till det bättre.

Dina bästa trycksaker, dokument och annonser blir grunden. Eller så skapar vi något helt nytt.
Din befintliga grafiska form….

Självklart utgår vi från kundens visuella profil, om inte det finns starka skäl för något annat. Allt ska förstås hänga ihop med det som redan finns.

Finns det ingen lämplig profil – eller om flera parter behöver samlas kring en neutral form – skapar vi ett visuellt manér som är rätt för sammanhanget.

Tillämpning av Show Glow Mobile™ från Tutman
…får nytt liv.

Därefter arbetar vi fram presentationen med de verktyg och beståndsdelar som är rätt för behovet. Vi kommer med råd och ger feedback på allt från ordval till flyt.

Vid större evenemang är vinjetter ett bra sätt att markera start, pauser eller andra dramaturgiskt viktiga händelser. Här är korta klipp från tre intron.

En presentation som är lika bra som du

Fyll i formuläret här nedanför, så ser vi hur vi bäst kan hjälpa dig. Det innehåller några frågor som kan kräva lite eftertanke. Handlar det om ett föredrag du redan gjort flera gånger, har du säkert svaren klart för dig. Det är inte så noga om du inte genast vet exakt vad du behöver. Det räcker att du vill ha en bättre presentation än du brukar. 

Tutman får många förfrågningar om presentationsdesign och dramaturgi för föredrag, så vi kan tyvärr inte ta alla uppdrag. Men ju mer vi vet på förhand, desto lättare kan vi gå vidare på bästa sätt.

Lämna detta fält tomt

Frigör orden. Fånga publiken.