Kameror som filmar ett event

Show Show

Har du världens bästa evenemang på gång? Eller ett speciellt möte som du vill dela till några som inte kan vara på plats? Ge det evigt liv och låt det spridas! Live på YouTube eller Facebook, eller i efterhand i andra medier.

Lyckade event, seminarium, föreläsningar och fortbildningar kan man leva på länge. Men ännu längre blir effekten om du sprider budskapet vidare.

Genom en slagkraftig visuell sammanfattning ger du även de som inte kunde vara med en kärnfull version av evenemanget.

Skalbart till sammanhanget

Vi kan arbeta med en enda kamera, för en avskalad, jordnära känsla – eller så många som situationen kräver för att ge både närvaro och sammanhang. Självklart producerar vi eventuell specialgrafik (namnskyltar, vinjetter, informationsskyltar et cetera) som krävs, i linje med det aktuella grafiska manéret.

Ljudet är lika viktigt som bilden, så vid livemusik eller andra komplexa sammanhang samarbetar vi med branschledande ljudtekniker så att det låter fantastiskt.

Koncentrerad behållning

Vi hjälper dig dokumentera dina avgörande ögonblick, lyfta fram dina bästa sidor och redigera fram koncentrerad behållning. Vi sätter samman dagens viktigare inslag, och om du vill, varvar vi dem med deltagarnas egna reflektioner och upplevelser. Slutresultatet kan vara en liveström, en bluray-skiva, ett YouTube-klipp eller allt däremellan. Vi kallar det Show Show™.

Kontakta Tutman