Show Glow

Vi hjälper människor skapa riktigt bra presentationer, värdiga det ämne de pratar om. Vi hjälper till att få fram essensen, vi lockar fram berättelserna man minns och blir berörd av. Vi stöder budskapet med ett visuellt språk som är levande och praktiskt, utan att distrahera.

Ibland väver vi samman traditionell presentationsteknik med showgrafik och videoelement för en filmisk ljud- och bildupplevelse.

Ibland gör vi motsatsen; skapar det extremt enkla och rena. Oavsett sammanhang är det presentatörens berättelse och syfte som bestämmer angreppsättet. Från spartanskt till sprudlande, från pecha kucha till hokus pokus…

Förnuft och känsla

När vi tar fram formen för en presentation utgår vi givetvis från kundens visuella profil. Finns det ingen skapar vi en visuellt manér som fungerar. Sedan ser vi till sammanhanget och budskapet.

Vilken är känslan som ska förmedlas? Vilka fakta är viktigast? Ofta upplever talarna att de förändrar sitt “prat” till det bättre, när de diskuterar sin presentation med oss.

Vilken Show Glow behöver du?

  • Glow Theme – ett presentationstema med sidmallar anpassade efter kundens behov och grafiska profil, med eller utan tillgängligshetsanpassade alternativ (sidmallar med hög kontrast och stor text)
  • Glow Custom – som ovan, men med ett färdigt innehåll till en specifik presentation. Vi går efter behov igenom berättandet, dramaturgi, reducering, eventuella diagram, foton, filmer eller särskilda form- och formuleringsproblem.
  • Glow Mobile – allt du behöver för att presentera snyggt direkt från din iPhone eller iPad till projektor eller storskärm: skräddarsytt presentationstema, appar och kablage. Även trådlöst.